Skjutbiograf

På vår skjutbiograf kan du i egen takt träna ditt skytte oberoende av väder och vind. Slipp att stå och köa på den traditionella skjutbanan utan boka istället en lugn stund hos oss där du själv bestämmer tempot.

Skyttet går till så att vi projicerar en filmsekvens på en pappersduk varpå man skjuter med skarp ammunition. Vi rekomenderar Klass 1-vapen för att säkerställa markeringen men kalibrar ner till .22LR fungerar också.

Skjutbanan bokas per timme vilket innefattar uppstart med säkerhetsgenomgång och därefter aktivt skytte i 40-50min. Vi har plats för fyra skyttar åt gången och vid större sällskap delas därför gruppen upp. I vår lounge kan man ta något att dricka och äta i väntan på nästa skytteomgång.

skytte

Ingen kontanthantering på plats, endast Swish eller kortbetalning

skytte-02

Ammunition finns att köpa på plats. Vi lagerför ammunition för de flesta vanliga kalibrar.  Vid köp av ammunition krävs alltid att vapenlicens för rätt kaliber visas upp!

Medtages egen ammunition så är endast helmantlad ammunition tillåten på skjutbiografen.

Vapen finns att hyra på banan för 350 kr/vapen. Notera att för att få låna vapen under eget skytte krävs licens motsvarande det vapen man lånar. Man får alltså inte som jägare låna ett av våra klass 1-vapen utan att ha behörighet för det. 

Vi är också auktoriserade att utfärda Högviltsdekal samt Älgskyttemärke inför jaktsäsongen! Slipp att trängas på skjutbanorna utan boka istället en timme hos oss och hela jaktlaget kan skjuta sig godkända i lugn och ro.

Öppettider

Drop in är tillsvidare stängt

Däremot finns det bokningsbara tider, se på länken i Boka Direkt.

Välkomna att boka eller hör av er för övriga önskemål!